Métro/trains
Reorganisation and renovation of the Vincennes station
As part of the RER A masterplan, the planned modernisation of the Vincennes RER station will improve passengers’ daily experience.

The project comprises:

  • The renovation and extension of the passenger building, which includes moving the main entrance and reorganising the interior.

  • Enlargement and reorganisation of the secondary entryways.

  • Creation of 2 new stairways to access the platforms from the main building.

  • Renovation of all spaces to provide passengers with additional services and greater comfort within the station.

The project was presented to passengers as well as local residents and elected officials during a series of public hearings held between 3 May and 2 June 2016.

* This content is not available in English

RER A Modernisation